Dostupni alati za iscjeljenje

Božanski Stvoritelju, Majko, Oče, Dijete u jednom…

Ukoliko smo ja, moja obitelj, rođaci ili pretci uvrijedili Tebe, tvoju obitelj, rođake ili pretke mišlju, rječju, djelom ili propustom od početka našeg stvaranja do sada, molim te, oprosti.

Neka ovo pročisti, očisti, otpusti, odstrani i odreže sva negativna sjećanja, blokade, energije i vibracije te ih preobrazi u čisto Svjetlo. I bi tako.

Već samo ponavljanje te molitve, već samo ponavljanje rečenice Hvala. ili rečenice Volim te. često me umire i daju osjećaj da je sve u redu, da ne moram brinuti i da sam na dobrom putu.

Dakle, rečenice Hvala., Volim te., Oprosti., Žao mi je., molitva Morrnah Simeone – sve su to alati čišćenja. Proces njihova ponavljanja naziva se čišćenje. Čistiti se može tako da se izreknu svi alati ili da se izrekne i/ili ponavlja samo neki od njih. Evo još nekih koji su dostupni u javnosti:

1. Molitva Morrnah Simeone

2. Oprosti. Žao mi je. Hvala. Volim te.

3. Jagode i borovnice – alat koji se jede. Konzumacijom se povezujemo s Božanskim.

Jagode čiste negativne uspomene u vezi s tjelesnom težinom. To znači: ako smo preteški, jedimo što više jagoda u bilo kakvom obliku. Najbolje je da jedemo svježe, ali sok od jagoda, torta od jagoda i vitaminske pločice od jagoda imaju isto tako dobar učinak.

Borovnice nam pomažu da se pokrenemo dalje na svom duhovnom putu. Za njih važi isto kao i za jagode – jedimo svježe borovnice, pijmo sokove od borovnice, jedimo pitu od borovnica ili vitaminske pločice od borovnica.

4. Ogledalo – doista se ogledati, pokušati vidjeti dalje od pukog odraza, vidjeti se onakvima kakvi doista jesmo. Vidjeti prave sebe znači vidjeti svijet onakvim kakav jest.

5. Plava solarna voda – obična voda natočena u kobaltno plave boce izložena direktnoj sunčevoj svjetlosti ili svjetlosti žarulje sa žarnom niti barem 1 sat. Ja sam na svoje boce napisala i hvala i volim te. Takva voda se može koristiti za konzumaciju, kuhanje, zalijevanje biljaka, pojenje životinja….

6. Gumica za brisanje – olovkom sa gumicom na vrhu ili samo gumicom lupkati po popisu na koji smo stavili sve što nas muči kao i imena ljudi s kojima imamo negativnosti u odnosima. Pri lupkanju možemo ponavljati fraze navedene pod brojem 2.

7. Slika sebe iz djetinjstva – lupkati po slici gumicom i ponavljati frazu koja nas nadahnjuje u tom trenutku

8. Ledeno plavo – ja osobno zamišljam i kvalitetu boje kad izgovaram ove dvije riječi. Ovaj alat se preporuča koristiti kod bolova kao i kad beremo biljke, voće, kosimo travu, vadimo trn,…

9. Kaplja rose – ovaj alat se koristi kada smo uznemireni

10. Ha disanje – ključni broj je 7. Pri udahu brojimo do 7 u ugodnom ritmu, zatim brojimo 7 za pauzu u disanju, izdišemo i brojimo do 7 te ponovno brojimo do 7 za pauzu u disanju. To je jedan ciklus. Ponovimo 7 ciklusa da bi obavili cijelu praksu Ha disanja.

11. Narančin sok – kupovanjem na kredit i zaduživanjem vrijeđamo energiju novca te ona nerado boravi u takvoj okolini. Kad mentalno kažemo: mentalno punim čašu narančinim sokom i u nju uranjam kreditne kartice, ugovore o leasingu, ugovore o stambenom kreditu, novčanice od 10, 50, 100 kuna…, energija novca se njeguje tretmanom poput luksuznog spa tretmana. Ja često ubacim u čašu i naš stan (još uvijek pod kreditom), i novčanik, sve kartice, sve novčanice koje mi padnu na pamet, sve materijalno što mi padne na pamet (uključujući sebe i cijelu obitelj). Od kad tako postupan, imam manje problema s novcem.

12. Alati koje je razvio dr. Ihaleakala, a koje možete naručiti na http://ihhl-ceeport.com/ ili http://zero-wise.com/

aloha-1

ALOHA

Tradicionalna havajska ceremonija OPRAŠTANJA (FORGIVNESS).

Svatko kaže da je opraštanje plemenita ideja, dok nemaju nešto za oprostiti!

Molimo za ljepši svijet. Uz par čarobnih riječi:

“Oprosti mi.

Molim te.

Žao mi je.

Hvala ti.

Volim te.

Ti si prelijep/prelijepa”

“Volim te” dolazi na kraju, da bi se preobrazila upravo oslobođena energija.

Izbor je naš. Živjeti po starim obrascima i sjećanjima ili po inspiraciji. Oslobođeni. U sadašnjem trenutku.

Za seminar Ho’opono pono kao i druženja – hopsanja jednom tjedno možete se prijaviti OVDJE!

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s