Dva načina iscjeljenja

Ponekad nije dovoljno samo se pokazati i zračiti ljubav, već je potrebno i potom poduzeti sve ono što nam Božanska inteligencija daje kao rješenje kroz inspiraciju i intuiciju.

Osim upućivanja 4 misli Božanstvu: “Žao mi je.”, “Oprosti mi, molim te.” “Hvala ti.” i “Volim te.”, kreatorica moderne ho’oponopono verzije Morrnah je u svojoj praksi koristila jednu molitvu koju bi izgovarala kad bi pomagala ljudima, bilo da ih vidi ili ne. Ona glasi:

Božanski stvoritelju, oče, majko, sine u jednom … ako smo ja, moja obitelj, rođaci i naši pretci uvrijedili tebe, tvoju obitelj, rođake i pretke našim mislima, riječima, ponašanjima i djelima od početka naše kreacije do danas, molimo te za oproštaj … Dopusti da se očiste, pročiste, otpuste i uklone sve negativne memorije, blokade, energije i vibracije te transformiraju ove neželjene energije u čistu svjetlost… I tako bi učinjeno.

Kako bi od Božanske inteligencije dobio inspiracije za ispravne postupke, bilo da se radi o vlastitom problemu bilo od nekog drugog tko je ušao u njegov život, uz spomenute 4 misli dr. Ihaleakala Hew Len često koristi zamolbu kao što je ova:

Šta se to događa u meni što me je dovelo do ovoga problema (npr. toga da me netko određen nervira ili izazvalo bolest u nekoj određenoj osobi), i kako mogu taj problem u meni ispraviti?

Kada radite Ho’oponopono proces, jedino što je važno je da održimo fokus na Božanskom. Potrebno je ostati fokusiran na povratku u Prazninu. Bez memorija. Bez programa. Praznina. Samo ako smo slobodni od vlastitih i kolektivnih memorija, samo tako možemo djelovati u trenutku, odnosno kroz Božansku Inspiraciju.

Kada se pojavi neka emocija ili osjećaj. Sve što možete raditi je, otpustiti taj osjećaj. I Čistiti. Čistiti. Čistiti. “Žao mi je.”, “Molim te oprosti mi.”, “Hvala ti.”, “Volim te.”, “Ti si prelijep/prelijepa.” Odnosno, drugim riječima, raditi Pokajanje i Oprost, što će za rezultat imati Pretvorbu osjećaja koji su se pojavili i pretvarati ih u slobodu i LJUBAV.

Drugi način na koji Dr. Hew Len iscjeljuje je da prvo kaže „Žao mi je“ i „Molim te oprosti mi.“ Ovo govorite kako bi ste priznali da je nešto – bez vašeg znanja o čemu se radi – dospjelo u vaše sistem tijelo/um. Vi nemate pojma kako je to dospjelo tu. Ni ne treba da znate. Ako ste predebeli, jednostavno ste zakačili program koji vas je učinio takvim. Govoreći „Žao mi je.“, vi govorite Božanstvu da želite oproštaj unutar sebe za sve što vam je donešeno. Vi ne molite Božanstvo da vam oprosti; vi molite Božanstvo da vam pomogne da oprostite sebi.

Poslije toga, kažete „Hvala ti“ i „Volim te“. Kada kažete „Hvala ti.“ vi izražavate zahvalnost. Vi pokazujete svoju vjeru da će se problem rastvoriti za najveću dobrobit svih koje dotiče. Riječi „Volim te“ preobražavaju energiju koja je zarobljena kako bi mogla teči. One vas ponovo povezuju sa Božanstvom.

S obzirom da je nulto stanje stanje čiste ljubavi i ima NULTE GRANICE, vi počinjete ulaziti u to stanje izražavanjem ljubavi.

Slijedeće što će se desiti zavisi od Božanstva. Možete biti inspirirani da poduzmete akciju neke vrste. Ma o čemu da se radi, uradite tako. Ukoliko niste sigurni kao treba da postupite, upotrijebite isti metod iscjeljivanja na vašu zbunjenost. Kada ste čistiji, znaćete kako da postupite.

Neka vam prijeđe u naviku svaki put kad ti netko nečim naudi, ali i kad se nađeš u okolnostima gdje si osobno svjedok onome tko je u teškoj situaciji, da uputiš ove 4 misli Bogu kako bi se ta osoba oporavila ili ‘ohladila’, a time i ti:

“Volim te, žao mi je, oprosti mi, hvala.”

Šaljući misli ljubavi (umjesto onih negativnih) drugima, mijenjaš vibraciju i svoju okolinu nabolje, a time i svoj život. Jednostavno evociraj duh ljubavi da ozdravi ono u tebi što je kreiralo okolnosti u kojima se nalaziš – bilo da je neka konfliktna situacija, bolest, financijski pritisak ili bilo što drugo.

VOLIM TE !

Za seminar Ho’opono pono kao i druženja – hopsanja jednom tjedno možete se prijaviti OVDJE!

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s