Vaša osobna karta

Kako se računaju osobne karte?

Vaša tarot godišnja karta rasta računa se numerološki (putem vašeg datuma rođenja) za vas osobno, za cijelu jednu godinu. To je svojevrsno tumačenje godine u jednoj karti. Za svaku godinu karta je drugačija, kao i lekcija koju ona donosi. Karta se može izračunati za postojeću godinu, slijedeću godinu (pa i prošle godine), kao i za nekoliko godina unaprijed.

Tarot karta osobnosti ili karta životnog puta govori o vašoj lekciji u sadašnjem životu, o vašoj svrsi i vama kao osobi tokom ovog života. Ona također govori kakva ste osoba i kako se prezentirate svojoj okolini. Ta karta se ne mijenja i uvijek je ista za određenu osobu.
Izračunava se numerološki putem datuma rođenja.

Tarot karta duše govori o vašoj svrsi i lekcijama kroz više inkarnacija. Ona također govori o vašem unutarnjem stanju. Ta karta se ne mijenja i uvijek je ista za određenu osobu. Izračunava se numerološki putem datuma rođenja.

Prije svega molim vas da o razmjeni energije pročitate tekst  OVDJE!

Do dana 8.veljače 2013. u ponudi su bile BESPLATNA osobna karta, karta životnog puta, te karta rasta za 2013. godinu, što sam nažalost, i na štetu onima kojima je to uistinu važno izabrala ukinuti!

Razlozi ukidanja besplatnog čitanja:

1. Osobno smatram da ne mogu ispunjavati toliku obavezu, ne stižem odgovarati na vrijeme, a da ujedno posvetim dovoljno vremena kako vama, tako i svom poslu, svom životu, svojim računima, bićima koja me okužuju, čekaju, vole..

2. Mnogi se nisu nažalost mogli kontrolirati, čak su mi putem maila i naglasili da su tek znatiželjni. Možda nisu svjesni toga da svaki trud, rad, znanje iziskuje određeno vrijeme, energiju, zalaganje, kao i naravno prethodno školovanje. Tu bih mogla pričati o poštovanju, kao i nagradi za trud…zahvalnosti ili potpuno suprotno svojevrsnom iskorištavanju.

Kako ne izabirem raditi razliku među ljudima, svima želim jednakim žarom odgovoriti i posvetiti apsolutnu pažnju, nisam više u mogućnosti provesti sat-dva da bi zatomila nečiju znatiželju, pa i nakon toga odgovorila na dodatne mailove vezane uz neke lijepe i neke manje lijepe situacije, događaje, doživljaje. Ima mnogo stranica, koje nude slične usluge putem raznih programa, gdje ljudi svoje osobno vrijeme ne ulažu samo da bi nekoga zabavili…

3. Kako se od zahvalnosti ne živi, svakoga ponaosobom tek zamolim da mi pošalje povratnu informaciju da li ono što je dobio/la ima veze s njom/njim…i da potvrde kako su dobili mail. Nažalost rijetki su oni koji su takvo što izabrali. Neki su čak zaključili da besplatnu kartu mogu zatražiti na mjesečnoj, godišnjoj razini.. Šaljem u prosjeku 6 stranica digitalnog ispisa A4 formata i ne rijetko sa osobnim zapažanjem… Također svima kojima sam do sada poslala odgovor, izvukla sam i gratis kartu koja odgovara na pitanje: “Što vam poručuje Osho. “

Kada sam poželjela biti kraća, ono nešto u meni reklo je NE! “Ako si nešto ponudila, onda daj sve od sebe!”

Ukoliko vam informacija nije uistinu potrebna i vrijedna,  trošite i svoje i moje vrijeme kao i energiju uzalud!

Stoga, nakon dobrog premišljanja odlučila sam slijedeće.

 

Zatomiti svoju znatiželju možete na slijedeće načine:

1. uplatiti donaciju u vrijednosti koja za vas predstavlja karta koja govori o vama i vama

2. možete mi jednom tjedno pomoći oko čišćenja stana

3. možete mi oprati auto, iznutra ili izvana

4. možete donirati kg. svježeg sira, neko voće, što god vam padne na pamet…a vrijedi vaše pažnje.

..ili otići negdje drugdje..

SVI KOJI SU DO 8.veljače 2013. POSLALI SVOJ UPIT DOBITI ĆE ODGOVOR – NA VRIJEME!!!

Za sve ostale vrijedi ponuda navedena iznad!

 

Za osobnu kartu, kartu životnog puta, kao i kartu rasta molim vas upit šaljite ISKLJUČIVO putem web obrasca koji se nalazi na dnu stranice.

Za ostala čitanja obratite mi se putem mail: morana.zg@gmail.com

A što točno nudim možete pogledati na stranici DIVINACIJE!

 

Više o tarotu možete pročitati ovdje!

LegacyDivineTarot4

Grlim vas u vječnosti!

Morana

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s