Psihokibernetika Esena

Psihokibernetika Esena je znanje koje proučava duhovne procese čovjeka i načine upravljanja i nadzora nad tim procesima u ljudskoj psihi.  

Eseni, onda i danas

esseneeditorsU Isusovo vrijeme postojala je “sekta” koju je stvorio prorok Samuel. Živjeli su i radili u osami u dva centra; jedan se nalazio na obali Mrtvog mora u Palestini, a drugi u Egiptu. Riječ “esen” može se prevesti i tumačiti kao “iscjelitelj”, “liječnik”, “pobožan čovjek”.

Eseni su bili primjer svetog života i čuvari znanja iz mnogih ezoteričnih područja. Bili su vidovnjaci koji su poznavali prošlost, sadašnjost i budućnost. Vjerovali su u besmrtnost te živjeli asketskim životom, po strogo utvrđenim pravilima.

Postoji naznaka o sličnosti između pravila života esena i načina na koji je živio Isus, što upućuje na to da je Isus jedan dio života možda proveo s esenima. O tomu govore fragmenti o pravilima zajednice u svicima koji su pronađeni u blizini esenskog samostana u Kumranu.

Autori knjige Sveta krv, sveti gral opisuju da su u Isusovoj grobnici, kad njega više tamo nije bilo, pronašli dvojicu mladića u bijelom. Ta dva iscjelitelja – Esena su navodno iscjeljivala Isusa dok je bio u grobnici.  Isus je kod Esena neko vrijeme učio, a i oni su učili od njega. Eseni su svoje znanje vrlo strogo čuvali tako da ono nije bilo dostupno široj javnosti.

Tek su od Isusa naučili da se moraju otvoriti drugima. Ljudi na tadašnjem stupnju razvoja ipak još nisu mogli primiti i s uspjehom koristiti njihovo znanje. Kako bi ljudi u eri Ribe opet mogli primili to znanje moralo je proći gotovo 2000 godina. Godine 1976. tajna znanja Esena su opet došla u ljudske ruke.

Kako bi mogli provoditi potrebne energije koristimo mantre u intergalaktičkom jeziku Irdin kojeg su poznavali i Eseni. Svaka mantra ima točno određenu energiju, boju, zvuk, vibraciju, svrhu i cilj. Te mantre je dobio utemeljitelj psihokibernetike Esena Sergio Gonzales de La Garza od viših učitelja iz viših dimenzija. Ti učitelji nam pomažu i tijekom tretmana. 

Suvremeni eseni (osobe inicirane u psihokibernetiku) prakticiraju drevna znanja kroz primjenu duhovnih metoda u materijalnom svijetu, kroz tretmane iscjeljivanja te u mnogim drugim praktičnim primjenama duhovnog znanja u svakodnevnom životu.

-> TRETMANI <-

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s