Tretmani za životinje

reiki_power_symbol_cho_ku_rei_dog_tshirt

Mogli ste primijetiti da i životinje u zadnje vrijeme imaju sve bolesti kao i ljudi, ma kako? Epilepsija, leukemija, srčani udar, alergije, gastritis, a toliko su aktivne i vode zdrav život…

Životinjice su prirodna bića, koja nemaju ego, no iz beskrajne i bezuvjetne ljubavi prema svojim vlasnicima preuzimaju njihove brige, stresove, strahove, probleme..i naravno velike ljubavi…sve to na sebe.

Oni jako lijepo primaju sveprožimajuću, Univerzalnu, Božju energiju, bezuvjetnu ljubav i beskrajno su vam zahvalni na svakom daru, pa tako i na energetskom tretmanu. To im je naprosto u prirodi, koju smo mi malo svojim djelovanjem poremetili… Zato im pomozimo da ostanu dugo, sretno, razigrano, zdravo i još duže uz nas..

 Sam način iscjeljivanja životinja ne razlikuje se previše od iscjeljivanja ljudi. One isto tako imaju nekoliko energetskih čvorišta ( cakri ) koje je potrebno ili pročistiti ili samo tretirati.

Psi vole reiki, ali samo kada im je potreban. Sa mačkama pa je drugačija situacija. One vole i vole i uvijek vole i žele reiki. Njima nikada dosta. One su prve koje će primijetiti ukoliko se uz nas skuplja “negativna” energija. Ako primijetite da vam se mačka malo pomalo mota oko nogu budite sigurni da je primijetila negativnu energiju te da nas na taj način čisti. Životinje su sposobne vidjeti energije, a ljudi to tek moraju naučiti.

Javite se za Reiki tretman ili tretman Psihokibernetike Esena za svog kućnog ljubimca. Koji, gdje i koliko tretmana je potrebno ovisi o potrebama vašeg kućnog ljubimca. Kontakt podatke možete pronaći OVDJE

Svi vlasnici koji svog kućnog ljubimca dovedu na energetski tretman, svoj tretman Reiki energijom dobivaju besplatno, na račun kućnog ljubimca!

 

 

Oglasi

2 comments on “Tretmani za životinje

  1. Pingback: O Učitelju i učeniku | Fontana Svjetlosti

  2. Pingback: Mojih 7 dana pozitive – 2. dan | Fontana Svjetlosti

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s