Tretmani

Koje bolesti ili smetnje iscjeljujemo?

U psihokibernetici Esena ne iscjeljujemo na fizičkom nivou, već na psihičkom odnosno duhovnom nivou.  Djelujemo na nivou uzroka i posljedice – zakona karme – tako da
aktivno radimo na uzrocima naših problema
. Pomažemo s najsuptilnijom energijom
koja dolazi iz najviše dimenzije i koju nazivamo Kristova svjetlost ili Kristova svjesnost.
Pošto iscjeljujemo na psihičkom i duhovnom nivou, možemo teoretski iscijeliti svaku bolest. 

Pokazalo se kako psihokibernetika Esena pomaže kod: neuroza, problema sa živčanim sustavom, strahova i fobija, migrena, ozljeda kralježnice, kosti i zglobova, disajnih poremećaja, želučanih poteškoća, probavnih smetnji, narušenog imunitetskog sustava, kod epilepsije, benignih i malignih tumora, čak i kod poremećaja u razvoju. 

Uvjet je, naravno, da osoba želi terapiju. 

 

Terapija PSIHOKIBERNETIKOM ESENA

Tretmani se mogu raditi u osobnom kontaktu, bez polaganja ruku, ili na daljinu. Budući da ova tehnika koristi mantre koje “rade” na nivou zvuka koji premošćuje vrijeme i prostor, nije bitna udaljenost terapeuta i osobe kojoj se tretman šalje.

Tretmani se rade po dogovoru u ciklusima od nekoliko dana, nakon kojih slijedi pauza, pa ponovo tretmani, itd. Tretmani traju 20-30 minuta. Za vrijeme tretmana se udobno sjednete ili legnete (ruke i noge ispružene, ne prekrižene), zatvorite oči i budete u
potpunoj tišini.

Dijelovi tretmana

Tretman i rad s energijom psihokibernetike uvijek započinje molitvom Isusu Kristu, što znači da je to isključivo pozitivna energija, da se njome ne može nikome i ničemu naštetiti. Moguće je samo pomoći i iscijeliti.

Početak svakog tretmana, bez obzira na to o kakvoj se bolesti ili problemu radi, obuhvaća nekoliko “koraka” a to su:

  • rad na motoričkim centrima
  • uređenje kralježničkog stupa
  • uređenje živčanog sustava
  • čišćenje aure
  • čišćenje jetre

Nakon toga prelazi se na rad na onom dijelu tijela koji je pogođen bolešću. Može se raditi na svim organima, kao i na psihi, pri čemu se za svaki problem koristi određena mantra koja djeluje upravo na nj. Kako bolest uglavnom potječe iz psihe, uvijek se na kraju tremana radi i na točkama u mozgu koje se odnose na dio tijela koji se tretira.

Bitno je da osoba koje prima iscjeljenje ovom tehnikom u vrijeme tretmana ne bude obučena u crvenu ili crnu odjeću. Vjeruje se da crna boja blokira, a crvena uzburkava energije. Najidealnije je da “primatelj” tretmana ima na sebi odjeću bijele boje. Također bi tada valjalo biti u prostoru bez buke, u kojem se može postići opuštenost. Prije negoli započne iscjeljivati, terapeut mora znati dijagnozu ili problem na kojem radi, te ime klijenta i mjesto gdje se klijent nalazi.

Dodatne informacije možete dobiti putem moba: 098/9770 275, maila: morana.zg@gmail.com ili web obrasca OVDJE!

tem99_trigocizana3
Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s