Reiki tretmani

U svojoj biti i izvornoj namjeni Reiki pomaže i iscjeljuje dušu, srce i tijelo. REIKI je Univerzalna Energija, sveprožimajuća, koja je u svima nama i svuda oko nas. Namijenjena je svima, bez obzira na dob, spol i religijsku opredijeljenost. Svako živo biće ima četiri “tijela”: fizičko, emotivno, mentalno i duhovno. Užurbanim načinom življenja, konstantnim ili samo povremenim stresom u naša energetska tijela unosimo disbalans i na taj način dolazi do nakupljanja ili pak nedostatka energije u određenim energetskim centrima (čakrama).
Suvremeni dokazi veoma jasno pokazuju da stvarno postoji plazmatičko strujanje‐oslobađanje energije kroz tjelesni sustav ‐ kada se oslobađaju blokade. Rezultati su različiti za svaki tretman, a odlučujući čimbenik je pacijent. Svaka osoba privlači točno onoliko životne sile koliko joj je potrebno da oslobodi, aktivira ili transformira energiju fizičkog i eteričkog tijela. Reiki može ne samo promijeniti kemijsku strukturu tijela, pomažući u regeneraciji organa i ponovnoj izgradnji tkiva i kostiju, već također pomaže stvoriti ravnotežu na mentalnoj razini. Reiki nije sustav uvjerenja, zbog toga za primanje tretmana nije potrebna mentalna priprema ili upute, nego samo želja za primanjem i prihvaćanjem energije. S druge strane, sa stajališta praktikanta, kako to nije sustav uvjerenja, kad postoji jasna nakana za početak tretmana, on će se uvijek aktivirati, ako se ispravno primijeni.

Reiki čudesno pomaže razvijanju svjesnosti, ali kao što je s većinom stvari u životu i reiki treba doživjeti da bi ga se moglo cijeniti.

Naše energetsko tijelo ima meridijane koji prolaze kroz 7 glavnih centara – čakri – a smještene su (gledajući fizičko tijelo) uzduž tijela, od prepona do tjemena. Svaka čakra je određene boje pa tako tretmanima, ako pritom koristimo (mentalno) i boje, aktiviramo pojedine energetske centre. Osobe koje već imaju neki zdravstveni problem, savjetuje se nastavak liječenja preporučen od strane liječnika.Na REIKI  tretmane  često dolaze i oni koji nemaju zdravstvenih problema već se samo žele opustiti i prepustiti blagodatima te tehnike relaksacije, revitalizacije i potpune ispunjenosti.Tretman se radi polaganjem ruku na područja energetskih centara uzduž tijela. Po osjećaju terapeut može tretirati i mjesta na kojima se ne nalaze glavni centri ukoliko osoba koja je zatražila tretman na tom mjestu ima neki problem ili jednostavno želi opustiti taj dio tijela. Nakon prvog tretmana u kontaktu, dalje se prema dogovoru tretmani mogu raditi i na daljinu.

Svakoj tretiranoj osobi terapeut prilazi kao posebnoj i jedinstvenoj osobi, cjelovito, poštujući i uvažavajući razliku između uzroka i posljedice neke smetnje ili bolesti.

Terapeut ne koristi svoj vlastiti energetski potencijal, već služi samo kao kanal kroz koji protječe Reiki energija, Univerzalna, sveprisutna, životna energija koja nas okružuje. Kroz tretmane se polako i temeljito rješavaju problemi, uklanjaju energetske blokade osobe, kako na fizičkoj tako i na mentalnoj razini.

Preporuka je da se obvežete i sebi i meni na najmanje tri tretmana zaredom, ako je moguće u vremenu od tri dana. Često dolazi do zaostajanja u vremenu od po prilici tri dana da bi se energija iz fizičkog tijela pretvorila i ušla u eterično tijelo i obrnuto. Idealno je tijekom tog razdoblja nastaviti tretmane jedan za drugim. Zbog toga, kada se radi s osobom koja je akutno bolesna, ona može prva dva do tri dana osjetiti više boli, zbog ubrzanja iscjelijteljske energije. Trećeg dana bol se brzo razilazi. Kada se kod kroničnih bolesti nastave tretmani, pacijent će obično dugo vremena osjećati stalno poboljšanje. Kod takvih slučajeva, ako uopće doje do krize iscjeljivanja, ona će se dogoditi nekoliko tjedana nakon tretmana.

Nema određenog vremenskog rasporeda za izljećenje akutne ili kronične bolesti pomoću reikija. Svaka osoba jedinstvena je po svom načinu reagiranja na tretmane. Zapravo, svatko se sam liječi. Reiki kanali služe samo kao prolazi kroz koje pacijent uvlači energiju koja mu je potrebna za stvaranje ravnoteže na svim razinama njegovog bića

Tretmani: u kontaktu i na daljinu
Za sve informacije obratite mi se putem moba. 098/9770 275,
maila. morana.zg@gmail.com ili web obrasca OVDJE!
healing-reiki-hands
Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s